Fiecare dintre noi își dorește ca lucrurile din casă să arate perfect și să fie etanșate corect. Din păcate, etanșările dintr-o casă nu reprezintă cele mai simple activități.

Dimpotrivă, de multe ori reprezintă adevărate dureri de cap, deoarece nu reușim să aplicăm siliconul așa cum ne-am dori.

Aplicarea siliconului în lucrările de amenajare sau reparații este extrem de anevoioasă. Deseori când aplicăm siliconul ne murdărim pe mâini sau rezultatul obținut nu este deloc pe măsura așteptărilor. Acest lucru este extrem de enervant și de stresant.

Acest lucru este valabil și pentru tine? Ți-ai dori să afli cum să aplici siliconul ca un profesionist? Ei bine, avem o veste bună pentru tine.

Există un producător care s-a gândit la această problemă cu care se confruntă mulți oameni, și și-a propus să ofere acestora doar produse care să le ușureze munca.

Sunt produse create cu scopul de a da posibilitatea oamenilor să le folosească fără a avea neaparat o pregătire în domeniu sau de a cumpăra accesorii separate pentru a aplica și finisa în mod corespunzător un anumit produs.

Produsele din gama Penosil oferă oricărei persoane cea mai bună experiență de utilizare. Așadar, de îndată ce vei achiziționa un silicon din gama Penosil EasyPRO, te vei convinge de ușurința cu care poți utiliza produsul și de confortul de a obține un rezultat perfect.

De ce vei putea aplica ușor siliconul din gama Penosil EasyPRO?

Deoarece acesta este accesorizat gratuit (pe fiecare cartuș) cu spatula EasyPRO. Această spatulă a fost special creată pentru a da posibilitatea utilizatorului să întindă și să finiseze perfect siliconul în rost.

Beneficii ale spatulei Penosil EasyPRO

– spatula Penosil EasyPro este foarte ușor de folosit;

– foarte plăcută la atingere (este fabricată din material siliconic);

– creează un finisaj neted și uniform fără denivelări care să rețină apa;

– ajută la obținerea unei etanșări curate;

– vine gratuit cu fiecare tub de silicon din gama Penosil EasyPRO;

– pentru a obține un rezultat impecabil, vârful spatulei se adaptează (prin taiere) pentru orice lățime a rostului;

– orice silicon premium care dispune de spatulă EasyPRO poate fi utilizat cu mare ușurință de orice utilizator casnic, dându-i posibilitatea să-l aplice ca un profesionist;

– dacă faci parte din categoria utilizatorilor casnici poți utiliza spatula după ce aplici siliconul pentru a finisa perfect rostul și pentru a elimina excesul de silicon;

– profesioniștii din domeniu, de asemenea, pot folosi cu mare ușurință siliconii dotați cu o astfel de spatulă;

– un utilizator profesionist, cu ajutorul spatulei EasyPRO poate face economie de timp astfel încât să obțină un rost neted chiar din momentul în care aplică siliconul. Finisarea o va putea face impecabil, dintr-o singură aplicare;

Cum o folosești

Înainte de a folosi cartușul, trebuie să tai orificiul dreptunghiular din partea interioară a vârfului spatulei, apoi trebuie să așezi spatula în aplicatorul tubului de silicon și să aplici siliconul.

Procedând astfel rezultatul va fi un rost complet neted. În plus, lucrarea va fi bine făcută, siliconul corect aplicat. Astfel vei elimina riscul apariției imperfecțiunilor și mucegaiului. Datorită acestei unelte extrem de ingenioase pusă la dispoziție de Penosil, te vei putea mândri că ai aplicat siliconul ca un adevărat profesionist.

Aceste beneficii pe care le oferă spatula EasyPRO transformă siliconii din gama Penosil EasyPRO într-o soluție extrem de eficientă, versatilă și la îndemână oricărui utilizator casnic și nu numai. Obținerea unui rost neted, uniform și curat nu va mai reprezenta o provocare pentru tine și nu va mai da dureri de cap nimănui. Spatula EasyPRO va rezolva problema în cel mai scurt timp.

Cei care au descoperit deja produsele Penosil și au folosit siliconii dotați cu spatulă EasyPro, s-au bucurat nespus pentru faptul că în cele din urmă un producător s-a gândit să ușureze munca utilizatorilor, oferindu-le un produs complet și extrem de util pentru casă.

Vrei să afli cum să o folosești? Urmărește cu atenție acest filmulet și vei afla:

 https://www.youtube.com/watch?v=rlDvpau36nQ

Penosil este brandul principal al companiei Wolf Group. Penosil isi îndrepta atenția spre cele mai mici detalii, deoarece vrea să asigure oamenilor tot confortul de care au nevoie în propria casă.