Trăim într-o perioadă în care totul se face pe repede înainte. Nu avem timp de pierdut, trebuie să profităm de fiecare clipă și să facem în așa fel încât să găsim cea mai bună soluție pentru a face ceea ce ne dorim într-un timp cât mai scurt posibil.

Dacă îți dorești să faci economie și de timp, și de bani, dacă ești în căutarea celor mai bune soluții pentru a-ți atinge obiectivul, le-ai găsit. Ți le oferim noi.

Dacă vrei să etanșezi o chiuvetă în baie rapid și fără să cheltuiești mulți bani, îți propunem să faci asta cu ajutorul PENOSIL Stop Fungi .Este un silicon anti-mucegai disponibil atat la cartus obisnuit de 280 ml, cat si la tub mic, de 80 ml. Nu ai nevoie de pistol de aplicare siliconi.

Acest produs este un silicon sanitar anti-mucegai pentru băi curate și igienice. Are cinci caracteristici interesante pe care trebuie să le afli pentru a înțelege de ce este produsul potrivit pentru baia ta.

Este gata de folosire (duș) în 30 minute

Polimerizarea rapidă şi aderenţa totală la majoritatea suprafeţelor permit siliconului antimucegai PENOSIL Stop Mucegai să fie expus la apa duşului în doar 30 de minute.

În plus faţă de rezistenţa 100% la apă, aderenţa şi culoarea vor rămâne neafectate.

10 ani garantați fără mucegai

Mucegaiul este nu numai inestetic, dar şi foarte neigienic. Aditivul antimucegai din compoziția acestui silicon protejează suprafețele contra mucegaiului şi, atâta timp cât îl vei curăţa în mod regulat, îl vei aplicat în mod corect, iar camera va avea o ventilaţie corespunzătoare, acesta va proteja suprafața o perioadă de minim 10 ani.

În conformitate cu standardul european EN ISO 846, siliconul PENOSIL Stop Mucegai se încadrează la clasa sanitară XS1, cea mai înaltă clasă posibilă.

Permanent flexibil

Flexibilitatea este o caracteristică importantă, întrucât siliconul poate suferi expansiuni şi contracţii extreme, odată cu fluctuaţiile de temperatură si miscarile suprafetelor pe care le imbina. Având în vedere că îmbinarea se poate deplasa cu până la 25%, materialul de etanşare PENOSIL Silicon Stop Mucegai se poate deplasa o dată cu rostul, ajutându-l să nu fie îndepărtat de pe substrat. Flexibilitatea siliconului va râmâne neschimbată în timpul vieţii sale, indiferent de condiţiile în care îl vei utiliza.

100% rezistent la apă

Acest produs îl poți utiliza nu doar în baie, ci și în bucătărie pentru a etanșa rosturile mobilei. Odată aplicat va asigura o impermeabilizare excepţională şi protecţie împotriva umidităţii. Se va forma o membrană flexibilă, care este 100% impermeabilă.

Înainte de folosirea însă, trebuie să te asiguri că suprafețele pe care urmează să le izolezi sunt curate, uscate şi fără praf sau grăsime, care ar putea afecta aderenţa.

Nu își schimbă culoarea

Siliconul PENOSIL Stop Mucegai îşi va menţine culoarea, deoarece substanţele chimice, cum ar fi vopseaua de păr, săpunul colorat, şamponul sau dezinfectanţii nu îl vor afecta. Produsul a fost proiectat astfel încât să fie foarte uşor de curăţat.

De ce să-ți etanșezi chiuveta din baie cu PENOSIL Silicon Stop Mucegai?

• Este permanent flexibil, chiar şi la temperaturi scăzute.

• Este rezistent la crăpături. Siliconul nu se întăreşte şi rămâne flexibil atunci când este expus la temperaturi extreme sau efectul UV.

• Este rezistent la substanţe chimice. Acest tip de silicon este rezistent la detergenţi şi alţi agenţi de curăţare utilizaţi în casă.

• Este rezistent la apă. Siliconul nu poate fi deteriorat de apa de duş, astfel încât aderenţa lui nu este afectată.

Are aderență la:

– Ceramică

– Sticlă

– Lemn

– Fontă

– Aluminiu

– Suprafețe lucioase/emailate

– Suprafețe non-poroase (in cazul in care ai de imbinat corpuri sanitare din marmura, granit sau inox, iti recomandam siliconul sanitar neutral Penosil Kitchen & Bath.

Este un produs de încredere, de durată şi rezistent, cu proprietăţi pe termen lung: permanent flexibil, rezistent la apă şi UV, rezistent la crăpături şi îngheţ.

Cu ajutorul lui poți face economie și de timp, și de bani. Nemaifiind nevoie de reparații dese a zonelor deja izolate, economisești costul materialelor de înlocuire, forţa de muncă, precum şi timpul consumat.

De asemenea, ajuți la protejarea mediului, deoarece, cu cât sunt mai rar şi mai puţine produse folosite, cu atât rezultă mai puţine reziduuri care se duc în sol sau care poluează mediul înconjurător.

Așadar, dacă ai înțeles cum să etanșezi în 5 minute o chiuvetă în baie cu ajutorul acestui produs și care sunt avantajele sale, căută-l pe penosil.ro. De asemenea, urmărește clipul de mai jos pentru a afla cum să-l folosești.

Spor la etanșat!