A venit toamna…acoperă-ți casa cu ceva…nu ți-o lăsa neprotejată. Acesta este sfatul nostru la început de toamnă.

Cu toții știm că toamna este un anotimp destul de capricios.

Vremea se răcește, vine frigul, vin și ploile. Prin urmare, este bine să nu-ți lași casa neprotejată de intemperii. Știi cum se spune…Paza bună trece primejdia rea. Cu cât îți protejezi mai bine casa, cu atât nu vei avea probleme de câte ori va începe să plouă.

Orice fisură în acoperiș sau țiglă, poate cauza mari dureri cap atunci când vei observa cum apa se infiltrează prin tavan.

De aceea, îți recomandăm să profiți de o zi frumoasă de toamnă și să-ți etanșezi bine îmbinările din acoperiș, țiglele, jgheaburile etc. Este foarte simplu. În plus, poți face asta singur. Cum? Cu pontul oferit de noi.

Acesta poartă numele PENOSIL Roof & Façade Elastic

Acest produs este un etanșant hibrid cu întărire rapidă (gata de ploaie în 2 ore). Se usucă rapid şi aderă complet la suprafeţe pentru a se obţine o protecţie totală la intemperii. Ploaia nu va afecta performanţele sale în nici un fel, iar materialul de etanşare îşi va menţine durabilitatea, aderenţa şi elasticitatea ani de zile.

În plus, dacă dorești să vopsești îmbinările în culoarea suprafețelor îmbinate, odată aplicat îl vei putea vopsi cu pensula, rola sau prin pulverizare, după doar o oră. Se poate utiliza aproape orice tip de vopsea, terminând lucrarea de fiecare dată mai repede.

PENOSIL Roof & Façade Elastic are aderenţă la aproape orice material utilizat în construcţii. Nu trebuie să-ți faci probleme în privința suprafeței. Îl poți aplica și pe suprafețe umede (chiar în timp ce plouă, dacă trebuie să rezolvi problema pe loc). Nu îi va afecta performanța. În plus, este 100% rezistent la apă și la razele UV.

Așadar, dacă vrei să-ți protejezi casa de intemperii, apelează la PENOSIL Roof&Facade  (Acoperişuri şi Faţade) Elastic.

Este exact ceea ce ai nevoie pentru un rezultat care să-ți depășească așteptările. De ce să alegi acest etanșant și nu altul?

Deoarece acest produs performează în toate anotimpurile: în vreme caldă, rece sau umedă. Nu va îngheţa. Are elasticitate ridicată. Este prietenos cu mediul înconjurător. Se poate vopsi. Asigură o aderenţă excelentă, chiar şi pe suprafeţe poroase. Are o elasticitate excepţională şi proprietăţi mecanice puternice – la fel de bun ca orice silicon. Este non-coroziv (nu atacă metalul sau alte materiale).

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, unul dintre liderii internaționali de pe piața de soluții chimice pentru construcții.

Wolf Group are fabrici în Estonia, Spania, Franța, Brazilia, Rusia, cât și distribuitori în peste 80 de țări, printre care și România (prin subsidiara Penosil SRL)

Caută în magazinele de construcții acest produs, sau în magazinul propriu online, penosil.ro.  De asemenea, pentru detalii poți intra în contact cu reprezentanții Penosil România.