Îți place piatra naturală? O poți folosi cu succes în grădina ta și nu numai.

Cu ajutorul pietrei naturale îi poți da grădinii tale acel stil unic pe care doar piatra îl oferă. De ce? Deoarece este un material în care fiecare piesă este unică, fiecare contribuie la culoarea, mărimea și modelul design-ului. Nu trebuie să o folosești doar pentru a face o alee în grădină, o poți folosi pentru a face multe lucruri interesante.

Poți folosi piatră naturală pe post de gard pentru a-ți feri casa de ochii curioșilor. Un gard din materiale naturale este o necesitate pentru o grădină modernă. Poți alege un gard de piatră sau unul de lemn, în funcție de  preferințele și de stilul grădinii tale. Piatra naturală însă va da grădinii un aspect izbitor.

Dacă îți dorești un material robust și durabil pentru podeaua terasei tale, poți opta pentru piatră de granit naturală, de exemplu. Pardoseala din piatră este o opțiune ideală deoarece este ușor de întreținut.

Poți folosi piatra naturală ca element decorativ.

O poți amplasa în jurul unor ghivece de flori, de exemplu.

Ai probleme cu fațada casei? Trebuie să o vopsești mereu, este foarte greu de întreținut, ar avea nevoie de izolație din cauza umidității naturale care vine din grădină? Toate aceste probleme se pot rezolva cu piatră naturală.

Având în vedere că îți place piatra naturală, o poți folosi pentru a reface fațada casei, este o izolație excelentă. În plus, fațadă din piatră naturală dă un aspect deosebit casei și creează o atmosferă cu totul specială.

În prezent, piatra naturală este la modă, dar este important să fie și protejată de acțiunea corozivă din atmosferă sau de licheni, praf etc. Cum? Folosind PENOSIL Premium WaterSil.

Nu afectează respirabilitatea materialului. Poate fi folosit pentru suprafeţe din piatră naturală, cărămidă, beton, beton uşor sau ipsos.

Este un produs pe bază de apă, nu conţine compuşi dăunători. Nu modifică culoarea sau textura suportului. Întrucât pătrunde profund în porii materialului, după uscare în câteva zile, formează o suprafaţă impermeabilă care rezistă timp de 5-10 ani.

PENOSIL Premium WaterSil protejează suprafeţele de îngheţ, săruri, substanţe alcaline, poluare, murdărie şi licheni. O dată ce suprafaţa devine impermeabilă, acesteia îi creşte şi rezistenţa termică.

Cum îl folosești

Înainte de a folosi produsul trebuie să cureți suprafaţa de murdărie, uleiuri, grăsimi, materii organice, lapte de ciment, vopsea veche sau alte substanţe care ar putea afecta penetrarea lichidului.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, spală suprafața pe care vrei să aplici această soluție, chiar dacă nu există murdărie vizibilă. Apoi șterge-o bine, întrucât trebuie să fie uscată.

Dacă faci reparații și utilizezi mortar, reține faptul că au nevoie de suficient timp să se usuce. Înainte de a aplica soluția, ferestrele, uşile şi alte suprafeţe din lemn şi metal trebuie acoperite. Agit-o bine înainte de utilizare. Aplic-o pe suprafaţă utilizând o duză cu presiune scăzută (de exemplu, pulverizator de gradină), începând de la partea de jos şi urcând. Poți folosi chiar și o pensulă sau un trafalet.

Așadar, dacă îți place piatra naturală folosește pentru a te bucura de o grădină cu un stil aparte. Nu uita însă să o protejezi cu PENOSIL Premium Watersil.

Produsele Penosil cuprind etanşanți (siliconici, acrilici, hibrizi), adezivi, hidroizolații, masticuri pentru acoperişuri, produse pentru curățare, spume poliuretanice, unelte şi accesorii, destinate atât profesioniştilor, cât şi utilizatorilor casnici.

Penosil este brandul principal al Wolf Group. Wolf Group reunește unități de producție și vânzări ale Krimelte (Estonia) și Olivé Quimica (Spania). Krimelte face parte dintre producătorii europeni de top de materiale şi produse chimice pentru construcții, iar Olivé Quimica face parte dintre producătorii de etanşanți si adezivi profesionali, cu 40 de ani de experiență în piața europeană.

Produsele acestui grup sunt comercializate în principal sub trei branduri: Penosil, Olivé si Tempsi. Produsele Penosil sunt de o calitate deosebită, oferind soluții care pot fi folosite în condiții diferite de vreme. Acestea sunt comercializate în peste 80 de țări din întreaga lume, printre care si Romania

Te sfătuim să cauți produsul Penosil de care ai nevoie și să-l folosești pentru a-ți proteja obiectele din piatră naturală și nu numai.