Iarna a venit cu pași repezi. Frigul ne va îngreuna orice fel de activitate.

Temperaturile negative sunt potrivnice în special lucrărilor de construcție. Din cauza vremii reci, materialele de construcție se usucă sau se întăresc foarte greu.

Dacă te gândești că vine frigul și tu nu ai realizat trotuarul casei sau nu ai reușit să torni beton în curte, nu îți face griji. Îți oferim noi soluția ideală pentru a accelera întărirea betonului atunci când temperaturile negative îți dau bătăi de cap.

Alege PENOSIL Premium BetAc și vei scurta perioada de întărire a betonului și mortarului.

PENOSIL Premium BetAc reduce perioada de întărire a amestecului şi îi creşte duritatea iniţială. Are efect catalizator care asigură creşterea durităţii finale.

Odată folosit, temperatura betonului proaspăt creşte şi accelerează întregul proces de întărire. PENOSIL Premium BetAc nu conţine niciun component coroziv cloridic pentru întărire.

Este indicat să folosești acest accelerator de intarire a betonului împreună cu agentul plastifiant PENOSIL Premium BetMix. Acesta, la rândul său, reduce cantitatea de apă necesară la amestec şi îi îmbunătăţeşte prelucrabilitatea.

Este un produs eficient în special la temperaturile scăzute ale aerului, +2°C … + 5°C. Temperatura betonului sau mortarului nu trebuie să scadă sub +5°C. Dacă va fi nevoie, va trebui să protejezi betonul de scăderile de temperatură și de efectele mediului.

Este foarte important de reținut că PENOSIL Premium BetAc este un accelerator al procesului de întărire, nu un aditiv antiîngheț. Totuși, efectul de accelerare a întăririi mortarului contribuie la evitarea înghețării betonului turnat.

În timpul folosirii acestui produs trebuie să respecți normele principale valabile pentru betonare în timpul iernii și să nu folosești agregate înghețate sau cofraje. Dacă este necesar, trebuie să folosești apă caldă. Raportul de apă / ciment trebuie să fie mai mic, iar temperatura betonului sau mortarului nu trebuie să scadă sub +5°C.

Trebuie să dozezi PENOSIL Premium BetAc în apă pentru amestec în raport de 0,5- 1,0 L / 50 kg de ciment. Atunci când vei utiliza ciment specific sau vei lucra în condiții specifice, trebuie să testezi aditivul pentru a te asigura că este cel potrivit. Fiind un aditiv gata de utilizare, nu trebuie să-l diluezi sau să-l amesteci cu alți aditivi de beton.

Așadar, iarna aceasta vei putea să-ți continui lucrările începute fără să-ți faci griji de temperaturile scăzute.

Vei putea să-ți ferești mortarul de îngheț și vei putea turna beton pe vreme rece fără niciun fel de probleme.

Cauta acest produs de întărire a betonului și mortarului oferit de Penosil in magazine, sau intra pe magazinul online penosil.ro si comanda direct de-acolo. De asemenea, poti contacta echipa Penosil pentru a te indruma spre cel mai apropiat magazin din zona ta unde poti gasi produsul.

Din gama de produse Penosil fac parte spume poliuretanice, etanşanți (siliconici, acrilici, hibrizi), adezivi, hidroizolații, masticuri pentru acoperişuri, produse pentru curățare, unelte şi accesorii, destinate atât profesioniştilor, cât şi utilizatorilor casnici.

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, unul dintre liderii internationali in productia de spume poliuretanice si materiale chimice pentru constructii, cu fabrici in Estonia, Spania, Franta, Rusia si Brazilia si activitati de distributie in peste 80 de tari.

Produsele Penosil sunt de înaltă calitate și pot fi folosite în condiții diferite de vreme. Bucură-te și tu de astfel de rezultate, mult spor cu produsele Penosil îți dorim!